Hi There!

Welkom bij Biggles, dé Fashion Boutique in Amsterdam met meer dan 40 merken om jouw modehart aan op te halen. Dagelijks staat ons stylingteam voor je klaar om dé perfecte outfit voor je samen te stellen. Bij Biggles zijn we meer dan alleen een Fashion Boutique, we willen jou meenemen in ons verhaal, onze reizen laten voelen en de passie voor styling met je delen. Naast de uitgebreide kledingcollecties voor him and her is er ook een home & living collectie voor de Interior Junkies onder ons.

Onze signature looks zijn te herkennen aan de verfijnde materialen met een streetstyle touch. Want naast onze grote passie voor fashion vinden we dat kleding ook vooral draagbaar moet zijn. We hebben dan ook voor iedere gelegenheid wel een geschikte outfit of dit nu is voor kantoor, een avond uit of een dag op pad met het gezin. Dressed for the occasion!

Naast het stylen van jouw wardrobe vinden we het ook heel belangrijk dat je tevreden bent en blijft met je aankopen. Personal shopping, persoonlijk advies en een uitstekende service dat is wat je van ons bij Biggles kunt verwachten. Daarnaast delen we via Instagram en Facebook jouw dagelijkse dosis fashion inspiratie, de nieuwste items en stylish streetstyle looks. Wil je up to date blijven van al het hot news en als eerste op de hoogte zijn van de SALE? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Biggles is 6 jaar geleden begonnen aan de Middenweg in Amsterdam Oost. Inmiddels is Biggles uitgegroeid met een tweede winkel op de Ceintuurbaan in Amsterdam Zuid en een Online Store. Wij dromen veel over de toekomst en zijn ook heel benieuwd wat er nog op ons pad gaat komen. Voor nu verleggen we onze grenzen buiten Amsterdam door onze collecties online aan te bieden. 

Ben jij een echte Fashionista en wil je graag deel uitmaken van ons fijne team? Wij zijn altijd opzoek naar versterking en een visitekaartje voor onze winkels. Interesse? Mail je CV en motivatie naar info@bigglesamsterdam.nl.

#biggles.amsterdam

Onze merken