NEW BRAND • WILDTHINGS COLLECTABLES

Een nieuwe aanwinst in onze met zorg uitgekozen merken collectie: Wildthings Collectables. Deze prachtige sieraden worden ontworpen in Amsterdam en volgens de Balinese ambacht ontwikkeld in Indonesië.

De sieraden zijn geïnspireerd door speciale plekken, kunst en de natuur van over de hele wereld. Elk sieraad wordt handgemaakt door lokale familiebedrijven op Bali. Wildthings hecht waarde aan goede werkomstandigheden en de gezondheid van haar personeel.

Alle zilveren items worden gemaakt van gerecycled zilver en hun goudmateriaal is afkomstig van gecertificeerde bedrijven. Daarnaast wordt al het productieafval professioneel vernietigd zodat het niet in de Balinese natuur terecht komt.

“Toen ik in 2016 Wildthings oprichtte, had ik het doel om sieraden te maken die een element van je persoonlijke stijl werden. Een manier van zelfexpressie en een manier om de wereld jou wilde kant te laten zien. Met mijn Indonesische roots en mijn liefde voor Bali, wilde ik graag met lokale ambacht werken om unieke, edgy producten te creëren. Nu kan ik met trots zeggen dat Wildthings wereldwijd in 80 winkels wordt verkocht.” Zegt oprichtster van Wildthings Collectables Leanne Jacometti

Wildthings is niet onopgemerkt gebleven onder de influencers. Hieronder zie je van links naar rechts: Benthe Liem met de Pebble Necklace, Eve Lilie met de Snake Necklace, Vivian Hoorn met de Chucky Love Necklace, Vanellimelli met de Babe Necklace, Claartje Rose met de Snake Necklace, Rens Kroes met de Coin Ring, Geraldine Kemper met de Coin Necklace en last but not least Elonora Aricó met de Double Trouble Ring.

Jewellery care

Alle Wildthings sieraden zijn gemaakt van 100% sterling zilver. Alle gouden items zijn koper met een 18karaats gold plating. De laag goud is mooi dik en van de beste kwaliteit, je kan je sieraden omhouden tijdens het wassen van je handen of tijdens het douchen. Wel raden we af om je sieraden om te houden wanneer je:

  • Parfum, lotion of oliën aanbrengt.
  • Tijdens het zwemmen in water met chloor – chloor kan op langer termijn een negatief effect hebben op de plating.
  • Schoonmaken – met agressieve schoonmaakmiddelen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.