Núnoo bags

Celebrate spring with BIGGLES! De lente is aangebroken en daarmee ook een nieuw modeseizoen, de nieuwe collecties stromen langzaam binnen. De winkel ligt vol met de mooiste lente items.

We hebben weer een mooi merk mogen toevoegen aan onze collectie. Get to know: Núnoo. Opgericht door de zussen, Pia Silfen-Jensen en Naja Silfen. Zij begonnen met het ontwerpen van tassen in hun kelder. Pia en Naja hadden de visie op hoogwaardige tassen voor een zachte prijs te creëren. De visie van Núnoo is dan ook gebaseerd op hun interesse in mode, recycling en nieuwe kleuren, stijlen en kwaliteiten. De collecties hebben een rauwe look met een vleugje klassiek, fijne en sportieve expressie. Die precies dat rauwe randje en persoonlijkheid geeft.

De Helena verkopen wij in panter print of in deze lerenlak variant. Deze tas is perfect voor een avondje stappen of een dagje winkelen in de stad. In de tas past precies jou: Iphone 7+, een kaarthouder en je lipstick. De tas heeft een klein handvat zodat je de tas nonchalant in je hand kan dragen. Daarnaast heeft het een kettingriem en leren riem die in lengte versteld kunnen worden.

Deze transparante tote bag is ideaal als shopper of om mee te nemen naar het strand. Hij i s bij ons verkrijgbaar in het geel, roze en mint. Deze felle kleuren zijn helemaal het ding van de lente en zomer in 2019.

Het aller schattigste tasje ooit! De Molly van Núnoo is ontworpen als portemonnee maar je kan er ook makkelijk je sleutel en telefoon in kwijt. Kleine tasjes spotten wij nu erg veel op de catwalk van grote modehuizen zoals Chanel.

Leave a Comment

Your email address will not be published.