Trend report: Menswear AW19

Ook al is het buiten nog lekker warm en tropisch, zijn wij alvast begonnen met het najaarsseizoen. Zoals je misschien wel weet is september als Nieuwjaarsdag voor het modeseizoen. We wisselen de garderobes om, gaan de stad in om ze aan te vullen met de mooiste nieuwe items en trends om zo helemaal fris het nieuwe modeseizoen in te gaan!

Ontvang je toevallig onze nieuwsbrief al? Ook daarin vind je deze week een fantastisch trend report inclusief items die je bij ons kunt shoppen! We vonden het tijd om eens wat van onze najaarsinspiratie met je te delen, dus laat je vooral lekker inspireren!

1. Check check dubbel-check!
De ruit mag dit najaar in geen enkele garderobe ontbreken. Of het nu een overhemd, jasje of pantalon is. Ook voor vrouwen is de ruit een must-have, zelfs in schoenen!

2. Kleur!
Diep zwart, mooie grijstinten en allerlei bruine en beige kleuren zijn dit seizoen de basis. Daaraan mag je heus wat kleur toevoegen, doen wij ook! Bijvoorbeeld een mooie groene trui van Drykorn.

3. Stoere boots.
Dare to wear? Stoere boots zijn misschien niet voor iedereen weggelegd, maar tof vinden wij ze sowieso. We hebben dan ook geweldige nieuwe Dr. Martens binnen voor de heren!

Leave a Comment

Your email address will not be published.