Personal shopping

Zoek je iets bijzonders voor een speciale gelegenheid? Heb je weinig tijd om uitgebreid te shoppen? Of wil je je eens laten inspireren door verrassende combinaties, materialen en merken die je nog niet kende? Wij nodigen je dan graag uit voor een personal shopping sessie.

Als personal shoppers doen wij er alles aan om jou tevreden te stellen. Mensen mooier maken is immers onze passie. Je ontvangt kleur- en stijladvies, tips, een frisse blik, persoonlijke aandacht en een met zorg geselecteerd aanbod, gebaseerd op jouw wensen, voorkeuren en lifestyle. We helpen je bij het vinden van jouw unieke look!

ONTDEK

Op basis van jouw wensen en voorkeuren stelt onze personal shopper speciaal voor jou een persoonlijke selectie samen uit de mooiste collecties. Zoals Agolde, Closed, Won Hundred, Custommade, Drykorn, American Vintage en vele andere.

ADVIES OP MAAT
Voorafgaand aan je afspraak stellen we je een aantal vragen over je voorkeuren, maten en levensstijl. Hiermee kan de personal shopper zich voorbereiden en alvast een selectie voor je samenstellen.

DE SESSIE

In de winkel kun je op je gemak kijken, passen en beoordelen. Uiteraard ben je ook samen welkom, bijvoorbeeld met je partner of vriendin. Mocht je graag buiten openingstijden je sessie willen inplannen, dan bieden wij je daar graag de mogelijkheid toe. Vermeld in je e-mail jouw voorkeuren en wij plannen je afspraak samen met jou in.

SHOPPING MONEY + TIME TO SHOP
De kosten voor een personal shopping sessie bedragen €50 euro en dien je vooraf te betalen. Wanneer je personal shopping sessie van start gaat ontvang je van ons direct een giftcard ter waarde van €50! Het begin van een te gekke nieuwe look of garderobe. EnthousiastSo are we!