VERZENDEN & RETOURNEREN

Levertijd

Bestellingen die op werkdagen voor 14:00 geplaatst en betaald zijn, worden doorgaans dezelfde dag nog verzonden! Bestellingen die op zondag of maandag worden geplaatst worden op dinsdag verzonden. Echter tijdens sale periodes en tijdens nieuwe leveringen kan het voorkomen dat je pakket iets vertraagd is.

Mocht je bestelling na een aantal dagen toch niet geleverd zijn of de track and trace werkt niet goed, neem dan contact met ons op zodat we het voor je uit kunnen zoeken.

Alle pakketten worden verstuurd met PostNL, zij leveren van maandag tot en met zaterdag.

Verzendkosten

De verzendkosten binnen Nederland bedragen standaard €6.95 euro. Bestellingen boven de €100,- euro worden gratis verzonden. Bestel je vanuit België? Dan bedragen de verzendkosten €9,95 euro.

We versturen pakketten met alle liefde wereldwijd. U kunt uw order doorgeven via de mail of een van onze social media kanalen. We berekenen dan de verzendkosten voor u en geven dit vooraf aan.

*Gratis verzenden geldt niet bij aankoop van alléén sale items.

Ophalen in de winkel

Het is ook mogelijk om uw bestelling op te halen in onze winkel in Amsterdam. Deze optie kunt u aanvinken tijdens het uitchecken op onze webshop. U ontvangt een e-mail of een tekstbericht van ons wanneer het pakket voor u klaar ligt.

Retourneren

We begrijpen maar al te goed dat de items die u hebt besteld even rustig wilt doorpassen. U hebt daarom 14 dagen bedenktijd. Bent u dus niet helemaal tevreden of is de maat niet naar wens? Geen probleem, u kunt de artikelen binnen 14 dagen retour sturen met het bijgevoegde retourformulier. U kunt het product gratis omruilen of we storten het aankoopbedrag naar u terug.

Wilt u zo vriendelijk zijn om ons een mail te sturen, info@bigglesamsterdam.nl met het retour verzoek. Dan krijgt u een mail terug met een verzendlabel.

U kunt uw pakket ook retour sturen naar het volgende adres:
BIGGLES
Middenweg 55a
1098 AD Amsterdam

Ruilen

Wilt u een artikel omruilen voor een andere kleur of maat? Geef dit dan aan op het retourformulier of stuur ons een e-mail of bericht met daarin het ordernummer en het artikel dat u wenst om te ruilen. Stuur het pakket retour naar onze winkel. Zodra wij deze hebben ontvangen sturen wij (binnen Nederland) het nieuwe artikel eenmalig kosteloos op. Blijkt achteraf nogmaals dat de maat niet goed is en wilt u het voor de tweede keer omruilen? 

Dan vragen wij een toeslag van €6.95 (Nederland) voor de verzendkosten.

Voorwaarden voor ruilen en retourneren:

 Het retour-pakket dient binnen de datum van aflevering en de 14e dag na levering verzonden te zijn.
 Het retour-pakket dient voldoende gefrankeerd te zijn, de retourkosten zijn voor jou (via ons portal: NL 6,95 België 9,95 Andere landen 15,- euro) .
 Artikelen dienen in oorspronkelijke staat teruggestuurd te worden, met aangehechte prijskaartjes.
 Artikelen dienen ongedragen en onbeschadigd te zijn. De artikelen worden ook niet teruggenomen als deze gewassen zijn, er zelf een gebrek getracht is te herstellen, de gebruiksaanwijzing / gebruiksinstructies niet zijn opgevolgd.

Mocht uw bestelling niet aan deze voorwaarden voldoen dan wordt de retourzending niet door ons in ontvangst genomen. Het pakket gaat dan per omgaande retour naar de afzender. De portokosten die aan het terugzenden verbonden zijn, zijn voor rekening van de afzender.

 Tip: bewaar altijd goed de track and trace code van uw retour-gezonden pakket. U bent zelf verantwoordelijk voor het pakket totdat wij het in goede orde hebben ontvangen.

SHOP NEW IN