About us

The story of BIGGLES

Welkom bij BIGGLES, dé fashion boutique in Amsterdam met meer dan 40 merken om jouw fashion hart aan op te halen. Dagelijks staat ons styling-team voor je klaar om de perfecte outfit voor je samen te stellen, jouw te adviseren, om te zorgen dat je met een Smile de deur uit gaat.

Bij BIGGLES zijn we meer dan alleen een fashion boutique, we willen jou meenemen in ons verhaal, onze reizen laten voelen en de passie voor styling met je delen. Dat we zo veel mogelijk van duurzaam en natuurlijk houden, mooie stoffen en prachtige producten. Naast de uitgebreide kledingcollecties voor him and her is er ook een lifestyle collectie met onder andere: intrieur items, Beauty producten, Sieraden, Parfum, Coffee table books en nog veel meer.

See you at BIGGLES

Liefs Sabrine & Wieger

Onze signature looks zijn te herkennen aan de verfijnde materialen met een streetstyle touch.Want naast onze grote passie voor fashion vinden we dat kleding ook vooral draagbaar moet zijn.

We hebben dan ook voor iedere gelegenheid wel een geschikte outfit. Of dit nu is voor kantoor, een avond uit of een dag op pad met het gezin. Dressed for the occasion!

Sustainability

Bij Biggles willen we dat onze fashion items net zo mooi van binnen zijn als van buiten. Daarom kiezen wij producten uit waar we ons goed bij voelen en die passen bij onze lifestyle. Natuurlijke beauty and care producten, van een uitzonderlijke kwaliteit waar geen chemicaliën aan toegevoegd zijn. We werken samen met voornamelijk merken uit Nederland en Denemarken waarbij sustainability een hoge prioriteit heeft. We investeren veel tijd in het vinden van de mooiste merken, in binnen- en buitenland. Wanneer we een merk met een mooi verhaal tegenkomen testen wij het product uitvoerig voordat het in onze collectie zal worden opgenomen. Door onze ruime kennis van duurzame producten vertrouwen onze klanten ons in de selectie die wij maken.

Let’s meet!

Naast het stylen van jouw wardrobe vinden we het ook heel belangrijk dat je tevreden bent en blijft met je aankopen. Personal shopping, persoonlijk advies en een uitstekende service, dat is wat je van ons kunt verwachten. Daarnaast delen we jouw dagelijkse dosis fashion inspiratie, de nieuwste items en toffe streetstyle looks met je via Instagram en Facebook.

Wil je up-to-date blijven van alle nieuws en als eerste op de hoogte zijn van de sale? Schrijf je dan in voor onze weekly love letter.

Biggles

Biggles is 12 jaar geleden begonnen aan de Middenweg in Amsterdam Oost. Inmiddels zijn we zowel offline als online te vinden. Wij dromen veel over de toekomst en zijn ook heel benieuwd wat er nog op ons pad gaat komen en blijven dagelijks op zoek naar prachtige niche en bijzondere fashion merken.

Ben jij een echte fashionista en wil je graag deel uitmaken van ons fijne team? Wij zijn altijd opzoek naar versterking en een visitekaartje voor onze winkels. Interesse? Mail je CV en motivatie naar info@bigglesamsterdam.nl.

#biggles.amsterdam

SHOP NEW IN