Agolde

Agolde

AGOLDE is een premium denimlabel dat zich toelegt op het zetten van de standaard voor geavanceerde en kwalitatieve denim.

AGOLDE’s Los Angeles gevestigde ontwerpcollectief zoekt voortdurend inspiratie uit de klassiekers en probeert ze opnieuw te creëren met een frisse herinterpretatie in het achterhoofd. Een AGOLDE-silhouet biedt de authenticiteit en zeldzaamheid van het ontdekken van het perfecte vintage paar. Terwijl ze grenzen blijven nastreven en verleggen, putten ze invloed uit vele richtingen van de opkomende kunstenaars en creatievelingen van vandaag.

Bij AGOLDE zijn ze gericht op design, duurzaamheid en comfort. Hoewel hun stijlen een oneerbiedige houding kunnen uitstralen, is elk stuk met minutieuze details vervaardigd. Ze gebruiken alleen de meest innovatieve stoffen die afkomstig zijn van over de hele wereld en faciliteren productontwikkeling in hun verticale vestigingen en met geselecteerde productiepartners om denim van het hoogste kaliber te creëren. Ze testen persoonlijk en zorgvuldig elke pasvorm en stof, en geloven dat de bruikbaarheid van een jeans net zo belangrijk is als het ontwerp. In het hele bedrijf zetten ze hun in om bedachtzaam te zijn bij het maken van hun denim en gebruiken ze geavanceerde methoden om onze impact op het milieu te verminderen, waaronder lasertechnologie, ozonmachines en zeer efficiënte wasmethoden. Kortom, AGOLDE investeert in de toekomst.

Categorieën: