Edmmond Studios

Edmmond Studios

Edmmond studios is een spaans merk dat een breed assortiment herenkleding en accessoires aanbiedt. Edmmond Studios werd in 2014 in Madrid opgericht. Het bedrijf werd geboren met het doel de hedendaagse modecultuur te verenigen en te herdefiniëren. De oprichters van het bedrijf waren op zoek naar een merk dat hun ideeën kon belichamen en overbrengen. Omdat ze er geen konden vinden, besloten ze om er zelf een te vinden.

De naam van een merk is van het allergrootste belang om snel het doel en de waarden te identificeren: de oprichters wilden een eigentijdse visie op mode met Europese invloed laten zien, waarbij traditionele en hedendaagse modemotieven samen werden gebracht op de robuuste basis van de beste materialen. Het idee van de Edmmond-kledingstukken is dat ze zich dynamisch aanpassen aan elke persoonlijkheid, op dezelfde manier als de vermommingen van een personage uit een roman. Het bedrijf werd toen vernoemd naar de complexe en steeds veranderende hoofdpersoon van de graaf van Montecristo, Edmond Dantès.

Edmmond waardeert de kwaliteit van hun producten evenals hun ontwerp. Deze zijn hedendaags en kleurrijk, maar tijdloos en klassiek. Ze zorgen ook voor de functionaliteit en de kwaliteit van hun kleding, daarom vindt hun productie in de bekendste textielfabrieken in Spanje en Portugal. De stoffen die worden gebruikt bij de vervaardiging van hun producten worden zorgvuldig geselecteerd om duurzaamheid, functionaliteit en stijl te garanderen.

Ze geloven sterk in het gebruik van duurzame kledingstukken die zijn gemaakt van hoogwaardige stoffen. Hun idee is om betrouwbare stukken te produceren die de drager een aantal seizoenen niet in de steek zullen laten. Met dit doel voor ogen eisen ze strikt dat hun producten gemaakt zijn van zorgvuldig geselecteerde stoffen en materialen, zoals biologisch katoen en wol. Ze richten hun inspanningen op het waarborgen van duurzaamheid, functionaliteit en stijl van onze producten, zonder in te boeten op hun eigentijdse ontwerp.

Categorieën: