Bonnie Studios

Bonnie Studios

Carlijn Flint had al als klein meisje een passie voor sieraden. Carlijn, geboren in 1987 in Laren, groeide op in een ondernemersgezin en ontwikkelde al vroeg een liefde voor kleur, creativiteit en schoonheid. Haar avontuurlijke geest leidde haar op 18-jarige leeftijd naar Amsterdam en vanaf dat moment ontvouwde de wereld zich voor haar. Als enthousiaste reiziger vond Carlijn het leuk om nieuwe culturen te ontdekken en herinneringen op te halen.

Carlijns professionele reis begon met het behalen van een studie Museologie, waar haar oog voor schoonheid en liefde voor cultuur en erfgoed samenkwamen. Ze vond echter geen voldoening in traditionele werkomgevingen.Tijdens een opleiding goudsmid ontdekte Carlijn haar passie en besefte dat ze haar eigen sieradenmerk wilde oprichten. Een sieradenmerk met eindeloos kleurgebruik, een merk waar je echt blij van wordt. Met haar oog voor schoonheid besloot ze meteen dat de lokken bij haar sieraden niet saai, lelijk en alleen maar functioneel mochten zijn, ze wilde dat ze mooi waren en deel uitmaakten van het sieraad. Het toont haar creatieve geest en out-of-the-box denken. Nadat ze haar vrienden had geleerd sieraden te maken en hun positieve reacties en enthousiasme had ontvangen; Bonnie Studios was geboren.Het merk is vernoemd naar de dochter van vriendinnen en haar ouders, met als doel kleurrijke, unieke items te creëren die kracht en opwinding brengen. Voor Carlijn is Bonnie Studios niet alleen een bedrijf, maar ook een stap in haar eigen ontwikkeling en ondernemerschap. 

VISION

Bonnie Studios  heeft gemerkt dat onze wereld wordt gedomineerd door zwarte, witte en grijze items. Volgens onderzoek ongeveer 60% in totaal. Dat stoort ons, omdat kleuren zoveel kracht en voordelen hebben. We willen deze zwart-witnorm veranderen door kleur aan ons leven toe te voegen. Een kleurrijk leven is gevuld met enthousiasme, vreugde en doel, in plaats van simpelweg in een staat van monotonie of verveling te leven. Wees als een regenboog, gebruik elke kleur die er is!

Categorieën: