Samsøe Samsøe

Samsøe Samsøe

Samsøe Samsøe dateert uit 1993, toen de gebroeders Samsøe een kleine gelijknamige juwelierswinkel openden in het Quartier Latin in Kopenhagen. Het label breidde zich al snel uit met premium T-shirts en gebreide kleding, voornamelijk voor mannen. In 2000 namen Peter Sextus en Per-Ulrik Andersen het merk over en transformeerden het in een internationaal modehuis dat zich richt op hedendaagse kleding, schoenen en accessoires voor mannen en vrouwen. 

Met een knipoog naar het Scandinavische erfgoed wordt Samsøe Samsøe gedefinieerd door een draagbare esthetiek die het praktische gemak van de Kopenhagense streetstyle combineert met een typisch Scandinavische geest. Collecties overstijgen trends en putten uit de gerenommeerde designtraditie van Denemarken om te resulteren in minimalistische, betaalbare en toegankelijke mode.   bij Samsøe Samsøe Hun hoofdverantwoordelijkheid is het creëren van bijzondere items waar ze trots op kunnen zijn en die jarenlang gewaardeerd kunnen worden. Dit omvat het nemen van verantwoordelijkheid voor de sociale, ecologische en ethische uitdagingen die verband houden met onze producten en de productie ervan, evenals de cultuur en activiteiten binnen hun eigen organisatie.

Als gevolg hiervan is hun verantwoordelijkheid ambitie drieledig en verplicht het hun om: Creëer eerst verantwoorde producten die concurrerend zijn qua ontwerp en kwaliteit. Ten tweede: samenwerken met transparante en ethische productiepartners die onze ambitie delen om verantwoorde producten te ontwikkelen. Ten derde: bouw een inclusieve en gezonde cultuur op die rekening houdt met hun impact op mensen en de planeet.

Categorieën: