Stand Studio

Stand Studio

Begonnen als ontwerpster van professionele, hoog kwaliteit leren stukken tegen een toegankelijke prijs. Nellie Kamras richtte STAND STUDIO op in 2014, sindsdien is het merk uitgebreid met seizoenscollecties met voornamelijk leer en imitatiebont, maar ook met wol, vegan leer en andere nieuwe duurzame materialen. Tegenwoordig kennen we STAND STUDIO vooral van de supertoffe leren items en de comfortabele en kleurrijke faux fur jassen. Super voor de Vrouwen die opzoek zijn naar fijne statement pieces.

Omdat de opwarming van de aarde zo snel gaat, begrijpen ze onze rol en verantwoordelijkheid in hoe we de hulpbronnen op deze planeet gebruiken. STAND STUDIO doelt zich te ontwikkelen tot een meer verantwoordelijke onderneming en maakt het hun plicht om impact te maken. Door het streven naar duurzame en hoog kwaliteit producten, hebben zij een zelfverzekerde stap vooruit kunnen zetten. Nu willen ze deze voortgang voortzetten in hun praktijken en die afstemmen op hun waarden en ervoor zorgen dat ze zich kunnen inzetten voor duurzaamheid op een manier die zowel impact als relevantie heeft.

De afgelopen aantal jaren hebben ze super close samengewerkt met een duurzaamheidsadviseur om een driejarig overall-duurzaamheidsstrategie te creëren die zich richt op de materialen, productie en productlevenscyclus. De strategie draait om het meest impactvolle onderdeel van hun bedrijf: het ontwerp van de producten zelf. Innovatie, verantwoordelijkheid en kwaliteit zijn de waarden waar STAND STUDIO compleet achter staat en zij willen elk besluit maken vanuit die punten.

Vrouwelijke, moeiteloze chique uitstraling en Iconische Scandinavische eenvoud zijn de grootste inspiratiebronnen voor elk kledingstuk dat wordt ontworpen bij STAND STUDIO. Zij zijn inmiddels een modern merk dat te vinden is bij verschillende premium winkels, waaronder Biggles Amsterdam, verspreid door Scandinavië, Europa, Azië en de VS.

Bij Biggles Amsterdam zijn we trots dat we dit merk kunnen verkopen omdat we staan achter hun doelen en intenties tegenover de wereld. Wij staan achter merken die zich bezighouden met sustainability en de wereld zo een verbeterde plek kunnen maken.

Categorieën: