Ame Antwerp

Áme is een Belgisch ready-to-wear label voor dames dat zich kenmerkt als laid-back luxury.

Het is gemaakt om een nieuwe generatie vrouwen te dienen die voorstander zijn van alledaags gemak in stijl.

In het hart van Âme ligt een ingetogen en tijdloze esthetiek, die tot uiting komt in minimalistische vormen met on-point details. Alle items zijn gemaakt van zachte en pure stoffen. Zoals wol, kasjmier, katoen en viscose – en in een neutraal kleurenpalet gemengd met één of twee seizoen kleuren.

Âme is gevestigd in Antwerpen en verrees uit de zielen van Alizée Van Strydonck en Ysaline Grangé. Twee vastberaden dromers met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van mode. Een idee dat bij een glas wijn wordt neergezet en gevormd, door hun passie en kennis. Is het nieuwe go-to-merk van vandaag voor vrouwen die een kledingkast met een lange levensduur omarmen.

Vrouwelijke kledingstukken die je mooi en comfortabel laten voelen, zonder compromissen.

Nooit meer hoef je afscheid te nemen van je favoriete kledingstuk, want waarom zou je datgene veranderen waar je het meest van houdt?

Bij Biggles Amsterdam zijn we trots dat we dit merk, we staan achter hun doelen en intenties tegenover de wereld. Wij staan achter merken die zich bezighouden met sustainability. En de wereld zo een verbeterde plek kunnen maken.

    Filteren
    Reset filters

Showing the single result

Âme Antwerp | Gemma pants

214.95 107.48